CBK fotballskole 2020

I sommer arrangerte Christiania Balllklubb fotballskole for 130 barn fra Bydel Gamle Oslo. Dette var første gang vi arrangerte fotballskole, så vi var veldig spente på hvordan det skulle gå.

Det er en glede å kunne fortelle at det gikk over all forventning. Tilbakemeldingene fra både barna og foreldre har vært helt utrolige og udelt positive. For å sitere en forelder, «… hun kom hjem hver dag med et digert smil rundt munn». Det var også målet vårt. Det var omtrent ikke fravær på noen av dagene, som også er en god indikator på trivsel.

Vi er også veldig fornøyd med at omtrent halvparten av deltagerne var jenter. Noe som lover godt for jentefotballen i bydelen fremover.

Barna lekte med og uten ball fra 10:00 til 14:00 hver dag hele uken. Kun avbrutt av lunsj. Helt uforståelig for oss voksne var brunost uten smør var den store hiten.

Alt dette hadde selvsagt ikke vært mulig uten de tyve utrolig flinke instruktørene våre. Dette var jenter og gutter fra våre jente- og juniorlag, som har tatt trenerkurs. Mange av disse hadde også sin aller første sommerjobb på fotballskolen.

Dette ga virkelig mersmak for oss, så neste år håper vi å få med 200 barn.

En spesiell takk til Stenshagen Invest (Egil og Jørgen), Bydel Gamle Oslo, Områdeløftet (Silje og Odilia) og Oslo Fotballkrets for både hjelp og økonomisk støtte. Uten dere ville vi ikke ha fått til dette!